Geen verhuur meer in 2024!

 

Vanwege beëindiging na 50 jaar van ons bungalowpark Het Caendorp is het niet meer mogelijk om in 2024 nog te reserveren.

Gezien het feit dat Het Caendorp in een uitbreidingsgebied in Heiloo is komen te liggen en ook vanwege onze leeftijd wordt ons park omgebouwd naar een klein woonwijkje in de nieuwe Zandzoom. U kunt informatie hierover vinden op www.hetcaendorp.nl 

Aan alle gasten die een of vaak meerdere vakanties bij ons hebben geboekt, onze hartelijke dank en wij wensen u allen het beste!

Met hartelijke groet,

Jan en Ineke Kaandorp

 

 

 

Bungalowpark Het Caendorp ligt aan de rand van het groene dorp Heiloo. Heiloo wordt omringd door prachtig bos en een uitgestrekt recreatiegebied. Het Caendorp biedt de charme van een klein bungalowpark. Geniet van de rust in uw bungalow met haar beschutte tuin. Vanaf Bungalowpark Het Caendorp zijn prachtige fietstochten te maken. Ons bungalowpark ligt direct aan een fietsknooppunt. De nabij gelegen kuststrook biedt vele wandel- en fietsmogelijkheden in de prachtige bossen en duinen. Op de mooie stranden van Egmond, Bergen en Castricum is het heerlijk flaneren en als het weer wat minder is dan kunt u er heerlijk uitwaaien en daarna genieten van een kop koffie in één van de vele restaurants. Doordat Heiloo een station heeft, zijn plaatsen als Alkmaar, Haarlem en Amsterdam makkelijk te bereiken per trein.